Δεν πρόλαβα να βγάλω φωτογραφία ... το θυμηθηκά αφού το φάγαμε ...
Συστατικά




Συστατικά
- ψάρι της αρεσκείας σας
- 1 ματσάκι αρωματικά φυτά (μαϊντανός, άνηθο, βασιλικός)
- 1 καρότο
- 1 μέτριο κρεμμύδι σκόρδο (ένα λοβός)
- μια κουταλιά κάπαρη
- μια κουτάλια λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- τζιντζερ
- λεμόνι + λάδι
Χτυπάμε στο μούλτι τα μυρωδικά, το σκόρδο, το κρεμμύδι μια κουταλιά λάδι, ανακατεύουμε και το ψήνουμε σε ένα αντικολλητικο τηγάνι λίγο για να μαλακώσει το μείγμα .
Καθαρίζουμε το ψάρι αφαιρώντας λέπια, εντόσθια και βράγχια και προσεκτικά με ένα καλό μαχαίρι αφαιρούμε την ραχοκοκαλιά και το κεφάλι .
Πλένουμε το φιλέτο και το στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας, αλατοπιπερώνουμε και απλώνουμε την μίση γέμιση,κλείνουμε το ψάρι
- απλώνουμε επάνω την υπόλοιπη γέμιση .
- τοποθετούμε σε λαδόκολλα σε ένα ταψί
- ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνου 250*
- Σερβίρουμε με λαδολέμονο.
- Διάρκεια: 30 λεπτά προετοιμασία & 30 λεπτά μαγείρεμα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου